diumenge, 9 de desembre del 2012

Cas 3 Xarxes socials

  • L'equip directiu d'un institut es planteja crear un compte del centre a Facebook amb la idea de posar informació rellevant de cara a l'exterior. No té tothom la mateixa opinió i quan ho exposen al claustre es donen dues postures ben definides:
    • Hi ha qui pensa que no es pot desaprofitar l'ocasió de tenir presència a un entorn molt utilitzat pel jovent i per tant per l'alumnat de secundària. Podria ser un bon canal de comunicació amb tota la comunitat educativa i una manera d'acostar-se a la realitat alhora que obriria un ventall de possibilitats didàctiques que caldria explorar i experimentar
    • Altres membres del claustre opinen que aquesta xarxa social només es fa servir per a l'oci i l'entreteniment i que seria una pèrdua de temps i un esforç innecessari.
  • Mentrestant, una alumna de 4rt d'ESO que està fent un treball de Socials amb altres companys i companyes crea un grup a Facebook per compartir el procés de recerca i els documents que van generant. Denomina el grup "4rt d'ESO nom centre". Aviat ho veuen altres estudiants i prenen la mateixa iniciativa. En pocs dies el nom del centre es repeteix en diversos grups de Facebook sense que l'equip directiu ni el claustre en tinguin notícia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada